Маја Татић испунила Кастел емоцијама

ГС
Foto: Stars&more

БАЊАЛУКА – Концерт Маје Татић одржан је синоћ у Бањалуци, а ово вече са пријатељима Маја је посветила јубилеју којим је прославила 35 година своје каријере и 20 година од њеног наступа на најпознатијем европском музичком такмичењу, Евровизији.

Расположеној публици на Кастелу Маја је приредила малу музичку ретроспективу пјесама које су обиљежиле њену каријеру.  Репертоар је обогаћен квалитетним изведбама неких од домаћих и страних поп стандарда.

Уз сјајну енергију на Кастелу и одличну музичку пратњу, низали су се хитови "Још те осјећам", "Посљедња линија одбране", "Научи ти да волиш", "Све поруке твоје", "Врбас и ја"….

Добра енергија којом је започео концерт је кулминирала када је Маја запјевала свој велики хит “Задња ријеч на уснама” са својим гостом Антониом Поповићем.  Публика је уз одобравање прихватила и остале госте који су с Мајом пјевали у дуету – Бориса Шавију, Вању Мишић  и Оне три.   

Концерт  на Кастелу по свему је достигао високе стандарде, а најзаслужнија за то је управо Маја, која је показала да осим што је изврстан интерпретатор и сјајан забављач.

Пријатан простор љетне сцене кастела, феноменалан бенд, кристално чист звук, уз одмјерену игру свјетла дискретну декорацију допринијели су да ово буде сјајна поп сриједа у Бањалуци. 

Организатор концерта била је агенција “Stars&more”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана