Maja Tatić ispunila Kastel emocijama

GS
Foto: Stars&more

BANjALUKA – Koncert Maje Tatić održan je sinoć u Banjaluci, a ovo veče sa prijateljima Maja je posvetila jubileju kojim je proslavila 35 godina svoje karijere i 20 godina od njenog nastupa na najpoznatijem evropskom muzičkom takmičenju, Evroviziji.

Raspoloženoj publici na Kastelu Maja je priredila malu muzičku retrospektivu pjesama koje su obilježile njenu karijeru.  Repertoar je obogaćen kvalitetnim izvedbama nekih od domaćih i stranih pop standarda.

Uz sjajnu energiju na Kastelu i odličnu muzičku pratnju, nizali su se hitovi "Još te osjećam", "Posljednja linija odbrane", "Nauči ti da voliš", "Sve poruke tvoje", "Vrbas i ja"….

Dobra energija kojom je započeo koncert je kulminirala kada je Maja zapjevala svoj veliki hit “Zadnja riječ na usnama” sa svojim gostom Antoniom Popovićem.  Publika je uz odobravanje prihvatila i ostale goste koji su s Majom pjevali u duetu – Borisa Šaviju, Vanju Mišić  i One tri.   

Koncert  na Kastelu po svemu je dostigao visoke standarde, a najzaslužnija za to je upravo Maja, koja je pokazala da osim što je izvrstan interpretator i sjajan zabavljač.

Prijatan prostor ljetne scene kastela, fenomenalan bend, kristalno čist zvuk, uz odmjerenu igru svjetla diskretnu dekoraciju doprinijeli su da ovo bude sjajna pop srijeda u Banjaluci. 

Organizator koncerta bila je agencija “Stars&more”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana