Маја Беровић и Мирослав Илић на Кастелу

Глас Српске
Маја Беровић и Мирослав Илић на Кастелу

Ово љето доноси нам још један спектакл на тврђави Кастел - “Викенд фест” који почиње вечерас у 21 час. На другом “Викенд фесту”, вечерас, наступиће Маја Беровић, док је други дан резервисан за наступ Мирослава Илића. Прошлогодишњи фестивал посјетило је више од 10.000 људи што је показатељ да је фестивал од самог почетка поставио високе стандарде али и тежак задатак за организатора да настави у истом ритму.

Маја Беровић је једна од највећих регионалних звијезда данас,  атмосфера коју она прави је фантастична, а ово ће бити први њен велики наступ у граду на Врбасу.

- Не знам колико је познато публици у Бањалуци, али Маја уз Џенифер Лопез и Бијонсе држи рекорд по томе колико је брзо распродала Арену у Београду - рекао је ПР фестивала Новак Чичковић.

Мирослава Илића, један од најпризнатијих пјевача на естради са каријером дугом више од 40 година на “Викенд фесту” ће наступити сутра у 21 час.

- Разбијамо фаму да је Мирослав Илић резервисан само за 8. март у Бањалуци, славуј из Мрчајеваца запалиће атмосферу на Кастелу својим ванвременским хитовима - казао је Чичковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана