Maja Berović i Miroslav Ilić na Kastelu

Glas Srpske
Maja Berović i Miroslav Ilić na Kastelu

Ovo ljeto donosi nam još jedan spektakl na tvrđavi Kastel - “Vikend fest” koji počinje večeras u 21 čas. Na drugom “Vikend festu”, večeras, nastupiće Maja Berović, dok je drugi dan rezervisan za nastup Miroslava Ilića. Prošlogodišnji festival posjetilo je više od 10.000 ljudi što je pokazatelj da je festival od samog početka postavio visoke standarde ali i težak zadatak za organizatora da nastavi u istom ritmu.

Maja Berović je jedna od najvećih regionalnih zvijezda danas,  atmosfera koju ona pravi je fantastična, a ovo će biti prvi njen veliki nastup u gradu na Vrbasu.

- Ne znam koliko je poznato publici u Banjaluci, ali Maja uz Dženifer Lopez i Bijonse drži rekord po tome koliko je brzo rasprodala Arenu u Beogradu - rekao je PR festivala Novak Čičković.

Miroslava Ilića, jedan od najpriznatijih pjevača na estradi sa karijerom dugom više od 40 godina na “Vikend festu” će nastupiti sutra u 21 čas.

- Razbijamo famu da je Miroslav Ilić rezervisan samo za 8. mart u Banjaluci, slavuj iz Mrčajevaca zapaliće atmosferu na Kastelu svojim vanvremenskim hitovima - kazao je Čičković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana