Мадс Микелсен ће замијенити Џонија Депа

Г.С.
Мадс Микелсен ће замијенити Џонија Депа

Дански глумац Мадс Микелсен, који је глумио у недавно “Оскаром” награђеном филму “Посљедња рунда”, открио је на који ће начин представити лик Гринделвалда у трећем наставку филма “Fantastic Beasts”, а којег је претходно тумачио Џони Деп.

Након најаве да Деп неће бити дио трећег наставка, публика је исказала забринутост због начина како ће ова трансформација функционисати. Као одговор на забринуте коментаре Микелсен је открио да главни зликовац неће бити у филму онолико колико обожаваоци вјероватно очекују.

“Завршили смо снимање. Очито сам дио тога тек половину времена у односу на остатак екипе. Било је то лијепо искуство. Мислим да су имали заиста сјајан сценарио, сјајну, солидну причу. Дакле, ако се и по чему може мјерити, мислим да ће филм бити магичан колико и мора бити са свим дивним створењима, али и прилично лијеп. Има неколико заиста занимљивих, срцепарајућих прича и надам се да ће бити примијећене”, казао је Микелсен.

Ово није први пут да дански глумац преузима лик који је претходно тумачио други глумац. Микелсен је претходно глумио култног серијског убицу Ханибала Лектора, преузевши улогу од оскаровца Ентонија Хопкинса.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана