Мадона каснила на наступ и добила критике и тужбу: Одговорила свима да "краљица никад не касни"

Agencije
Мадона каснила на наступ и добила критике и тужбу: Одговорила свима да "краљица никад не касни"

Иако вријеме не чека никога, америчка пјевачица Мадона мисли другачије па на своје наступе често касни и по више сати због чега су многи фанови незадовољни, а један ју је чак и тужио.

Љути фанови су се жалили јер Мадонини наступи на турнеји "Мадам Икс" често почну уз више сати закашњења, односно након сатнице наведене на улазницама. Један фан је чак одлучио да је тужи, јер сматра да се ради о кршењу уговора.

У тужби се наводи да је продавач улазница "Лајв Нејшн" одбио да рефундира више од 1.000 долара вриједност улазница након што је вријеме за почетак наступа у Мајамију помјерено. Али, чини се да Мадона уопште није забринута.

"Постоји нешто што сви требате да знате, а то је да краљица никад не касни", изјавила је Мадона током наступа у Лос Анђелесу, а касније је објавила и клип на Твитеру. Међутим, многим фановима се то није свидјело.

"Краљица никад не касни, али и не наплаћује више од 600 долара за сједиште. Краљица Марија Антоанета није поштовала своје поданике па их је изгубила. Међусобно поштовање је потпуно различито од 'боља сам од вас' приступа који је резултат ега. Концерт у Вегасу је био лијеп, али си закаснила", поручио је Марк Персонс на Твитеру.

"Волим те и једва чекам да те видим, али си у заблуди. Сигурно видиш коментаре незадовољних људи, али ти коментаришеш са чистим презиром. Покушај да се извиниш, то је врлина", рекао је корисник СуперДевин64.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана