Madona kasnila na nastup i dobila kritike i tužbu: Odgovorila svima da "kraljica nikad ne kasni"

Agencije
Madona kasnila na nastup i dobila kritike i tužbu: Odgovorila svima da "kraljica nikad ne kasni"

Iako vrijeme ne čeka nikoga, američka pjevačica Madona misli drugačije pa na svoje nastupe često kasni i po više sati zbog čega su mnogi fanovi nezadovoljni, a jedan ju je čak i tužio.

Ljuti fanovi su se žalili jer Madonini nastupi na turneji "Madam Iks" često počnu uz više sati zakašnjenja, odnosno nakon satnice navedene na ulaznicama. Jedan fan je čak odlučio da je tuži, jer smatra da se radi o kršenju ugovora.

U tužbi se navodi da je prodavač ulaznica "Lajv Nejšn" odbio da refundira više od 1.000 dolara vrijednost ulaznica nakon što je vrijeme za početak nastupa u Majamiju pomjereno. Ali, čini se da Madona uopšte nije zabrinuta.

"Postoji nešto što svi trebate da znate, a to je da kraljica nikad ne kasni", izjavila je Madona tokom nastupa u Los Anđelesu, a kasnije je objavila i klip na Tviteru. Međutim, mnogim fanovima se to nije svidjelo.

"Kraljica nikad ne kasni, ali i ne naplaćuje više od 600 dolara za sjedište. Kraljica Marija Antoaneta nije poštovala svoje podanike pa ih je izgubila. Međusobno poštovanje je potpuno različito od 'bolja sam od vas' pristupa koji je rezultat ega. Koncert u Vegasu je bio lijep, ali si zakasnila", poručio je Mark Persons na Tviteru.

"Volim te i jedva čekam da te vidim, ali si u zabludi. Sigurno vidiš komentare nezadovoljnih ljudi, ali ti komentarišeš sa čistim prezirom. Pokušaj da se izviniš, to je vrlina", rekao je korisnik SuperDevin64.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana