"Лоши момци заувијек" освојили биоскопске благајне

Agencije
"Лоши момци заувијек" освојили биоскопске благајне

Филм "Лоши момци заувијек" протеклог викенда пројурио је биоскопским дворанама широм свијета и оставио конкуренцију  далеко иза себе.

 

 

Најновији наставак франшизе "Лоши момци", с Вилом Смитом и Мартином Лоренсом у главним улогама, у америчким биоскопским дворанама на отварању је остварио зараду од 68,1 милион долара и увјерљиво засјео на трон биоскопске зараде.

Овај пут лоши момци вратили су се да би још једном криминалце стрпали тамо гдје им је и мјесто - иза решетака. Наши злочести дечки јесу нешто старији, али су једнако луди и опаки. Њих двојица сада, посљедњи пут као лоши момци, одлазе на још једну луду вожњу борбе против криминалаца, превара, али и лошег хумора.

Овакав успјех на биоскопским благајнама и није толико изненађење, с обзиром на то да се о филму већ неко вријеме говори с великим одушевљењем и нестрпљењем. Послије дугих 16 година паузе обожаваоци су једва дочекали наставак култног филма о омиљеним лошим момцима, у још једној фантастичној акцији. Иако се из самог наслова могло закључити да ће ово бити завршни дио трилогије, након оваквог успјеха већ се започело с плановима за снимање четвртог дијела, за који би сценарио требало да пише Крис Бремнер, сценариста трећег дијела.

Популарност филма почела је још 1995. године када је изашао први дио, такође са Вилом Смитом и Мартином Лоренсом у главним улогама. Филм је одушевио публику широм свијета сјајним спојем акције и комедије. Он је Смита и Лоренса лансирао на попис највећих холивудских имена, а обојици је то тада било прво појављивање на филмском платну. Други наставак, снимљен 2003. године, остварио је још већи успјех, те је и филм и глумце лансирао на врхове бројних љествица.

Стара слава се навелико наставила и у трећем наставку, што је најбољи показатељ да за добре филмове године ништа не значе.+++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана