"Loši momci zauvijek" osvojili bioskopske blagajne

Agencije
"Loši momci zauvijek" osvojili bioskopske blagajne

Film "Loši momci zauvijek" proteklog vikenda projurio je bioskopskim dvoranama širom svijeta i ostavio konkurenciju  daleko iza sebe.

 

 

Najnoviji nastavak franšize "Loši momci", s Vilom Smitom i Martinom Lorensom u glavnim ulogama, u američkim bioskopskim dvoranama na otvaranju je ostvario zaradu od 68,1 milion dolara i uvjerljivo zasjeo na tron bioskopske zarade.

Ovaj put loši momci vratili su se da bi još jednom kriminalce strpali tamo gdje im je i mjesto - iza rešetaka. Naši zločesti dečki jesu nešto stariji, ali su jednako ludi i opaki. Njih dvojica sada, posljednji put kao loši momci, odlaze na još jednu ludu vožnju borbe protiv kriminalaca, prevara, ali i lošeg humora.

Ovakav uspjeh na bioskopskim blagajnama i nije toliko iznenađenje, s obzirom na to da se o filmu već neko vrijeme govori s velikim oduševljenjem i nestrpljenjem. Poslije dugih 16 godina pauze obožavaoci su jedva dočekali nastavak kultnog filma o omiljenim lošim momcima, u još jednoj fantastičnoj akciji. Iako se iz samog naslova moglo zaključiti da će ovo biti završni dio trilogije, nakon ovakvog uspjeha već se započelo s planovima za snimanje četvrtog dijela, za koji bi scenario trebalo da piše Kris Bremner, scenarista trećeg dijela.

Popularnost filma počela je još 1995. godine kada je izašao prvi dio, takođe sa Vilom Smitom i Martinom Lorensom u glavnim ulogama. Film je oduševio publiku širom svijeta sjajnim spojem akcije i komedije. On je Smita i Lorensa lansirao na popis najvećih holivudskih imena, a obojici je to tada bilo prvo pojavljivanje na filmskom platnu. Drugi nastavak, snimljen 2003. godine, ostvario je još veći uspjeh, te je i film i glumce lansirao na vrhove brojnih ljestvica.

Stara slava se naveliko nastavila i u trećem nastavku, što je najbolji pokazatelj da za dobre filmove godine ništa ne znače.+++

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana