Легендарна пјевачица Мадона режира филм о свом животу: Сама ћу испричати своју причу

Г.С.
Легендарна пјевачица Мадона режира филм о свом животу: Сама ћу испричати своју причу

Легендарна поп пјевачица Мадона открила је да у сарадњи са режисерком и књижевницом Дијабло Коди пише сценарио за аутобиографски филм.

Мадона је на “Инстаграм” гостовању уживо потврдила да је мистериозни пројекат који је током карантина писала са сценаристкињом филма “Јуно” заправо филм о њеном животу.

- Ко боље да исприча причу него ја сама - рекла је Мадона о предстојећем филму који ће публици приближити турбулентни живот краљице популарне културе осамдесетих и деведесетих година прошлог вијека.

Такође, открила је неке детаље о радњи филма описујући његов фокус на њеној борби умјетнице која покушава преживјети у мушком свијету као жена и једном дугачком путовању које је она описала као срећну, тужну, луду, добру, лошу и ружну причу о стварању суперзвијезде.

- Разговарамо о Ендију Ворхолу, Киту Харингу, Жан-Мишелу Баскијату и цијелој умјетничкој сцени на Менехетну почетком осамдесетих. Искрено, то је би­о један од најбољих тренутака у мом животу и један од најгорих . Надам се да могу приказати то вријеме које је за мене било узбудљиво у сваком погледу - казала је Мадона.

Ветеранка поп сцене потврдила је да је овај креативни тандем до сада написао 107 страница сценарија, за који је речено да ће вјероватно завршити на два сата филмског материјала.

Међу значајним тренуцима у Мадонином животу које сценарио засад покрива је вријеме снимања контроверзног филма “Евита”, за који је открила да је довео до незгодног искуства са славним Ендрјуом Лојдом Вебером током продукције филмске адаптације његовог позоришног мјузикла.

Студио “Јуниверзал пикчерс” дао је зелено свјетло за снимање овог филма. Краљица попа неће глумити себе у остварењу, али ће предводити потрагу за младом глумицом која на великом платну треба да оживи Мадонин пут до свјетске славе и постављања темеља за све будуће поп звијезде, попут Бијонсе и Леди Гаге.

Мадона је најуспјешнији женски музички умјетник са 335 милиона продатих носача звука и најпрофитабилнијим турнејама соло умјетника у историји.

Иако се за сада не зна како ће се филм тачно звати, Мадона и Коди су наговијестили да би могао да понесе назив “Live To Tell”.

Сцена са Хозеом и Луисом

Мадона је обећала сцену која приказује ње­н први сусрет са Хозеом и Луисом Екстрагаванцом, двојицом чланова клупске плесне сцене из Харлема који су одиграли монументалну улогу у успјеху њене невјероватне пјесме “Vogue” из 1990. године, и велику хистерију када је овај андерграунд плес ушао у мејнстрим културу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана