Legendarna pjevačica Madona režira film o svom životu: Sama ću ispričati svoju priču

G.S.
Legendarna pjevačica Madona režira film o svom životu: Sama ću ispričati svoju priču

Legendarna pop pjevačica Madona otkrila je da u saradnji sa režiserkom i književnicom Dijablo Kodi piše scenario za autobiografski film.

Madona je na “Instagram” gostovanju uživo potvrdila da je misteriozni projekat koji je tokom karantina pisala sa scenaristkinjom filma “Juno” zapravo film o njenom životu.

- Ko bolje da ispriča priču nego ja sama - rekla je Madona o predstojećem filmu koji će publici približiti turbulentni život kraljice popularne kulture osamdesetih i devedesetih godina prošlog vijeka.

Takođe, otkrila je neke detalje o radnji filma opisujući njegov fokus na njenoj borbi umjetnice koja pokušava preživjeti u muškom svijetu kao žena i jednom dugačkom putovanju koje je ona opisala kao srećnu, tužnu, ludu, dobru, lošu i ružnu priču o stvaranju superzvijezde.

- Razgovaramo o Endiju Vorholu, Kitu Haringu, Žan-Mišelu Baskijatu i cijeloj umjetničkoj sceni na Menehetnu početkom osamdesetih. Iskreno, to je bi­o jedan od najboljih trenutaka u mom životu i jedan od najgorih . Nadam se da mogu prikazati to vrijeme koje je za mene bilo uzbudljivo u svakom pogledu - kazala je Madona.

Veteranka pop scene potvrdila je da je ovaj kreativni tandem do sada napisao 107 stranica scenarija, za koji je rečeno da će vjerovatno završiti na dva sata filmskog materijala.

Među značajnim trenucima u Madoninom životu koje scenario zasad pokriva je vrijeme snimanja kontroverznog filma “Evita”, za koji je otkrila da je doveo do nezgodnog iskustva sa slavnim Endrjuom Lojdom Veberom tokom produkcije filmske adaptacije njegovog pozorišnog mjuzikla.

Studio “Juniverzal pikčers” dao je zeleno svjetlo za snimanje ovog filma. Kraljica popa neće glumiti sebe u ostvarenju, ali će predvoditi potragu za mladom glumicom koja na velikom platnu treba da oživi Madonin put do svjetske slave i postavljanja temelja za sve buduće pop zvijezde, poput Bijonse i Ledi Gage.

Madona je najuspješniji ženski muzički umjetnik sa 335 miliona prodatih nosača zvuka i najprofitabilnijim turnejama solo umjetnika u istoriji.

Iako se za sada ne zna kako će se film tačno zvati, Madona i Kodi su nagovijestili da bi mogao da ponese naziv “Live To Tell”.

Scena sa Hozeom i Luisom

Madona je obećala scenu koja prikazuje nje­n prvi susret sa Hozeom i Luisom Ekstragavancom, dvojicom članova klupske plesne scene iz Harlema koji su odigrali monumentalnu ulogu u uspjehu njene nevjerovatne pjesme “Vogue” iz 1990. godine, i veliku histeriju kada je ovaj andergraund ples ušao u mejnstrim kulturu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana