Лашана Линч нови тајни агент 007

Агенције
Лашана Линч нови тајни агент 007

Глумац Данијел Крејг могао би ускоро да престане играти лик тајног агента 007 Џејмса Бонда, како је назначено у гласинама које су недавно покренуте на друштвеним мрежама.

То је многе навело да претпоставе како ће наредни агент 007 бити црнац, а име Идриза Елбе је најчешће помињано. Међутим, трећи су мишљења да би модерну верзију лика требало да игра жена.

Према наводима “добро обавијештених кругова”, у наредном Бонду 25, Данијел Крејг се повлачи на Карибе, а црна британска глумица Лашана Линч глуми младу шпијунку која преузима његово легендарно кодно име 007.

- Бонд је још увијек Бонд, али је као 007 замијењен запањујућом женом. Бонда сексуално привлачи нова агенткиња 007 и покушава да је заведе, али је збуњен јер на њу не дјелују његови трикови, него само колута очима и није заинтересована за њега. Барем не на почетку - рекао је извор са сета филма о Бонду.

Повјерљиви извор додао је и да је термин “Бонд дјевојке”, фраза скована како би описала женске ликове у овој филмској франшизи, сада замијењена термином “Бонд жена”, те се причало о томе је ли сада Бонд релевантан, поготово због свог приступа према женама.

- Апсолутно је релевантан. Франшиза је само требало да одрасте. Треба се развијати и битно је да се филм према женама опходи на достојан начин. Бонд не мора. Он треба да остане вјеран свом карактеру - каже извор.

Британска глумица је свој филмски деби имала у остварењу “Fast Girls” 2011. године, а улога акционе хероине јој не би представљала проблем, с обзиром на то да је ове године већ глумила у филму “Капетаница Марвел”.

Нагађања да је нови агент 007 жена црнкиња одлично су прихваћена и на друштвеним мрежама, међу многобројним и дугогодишњим обожаваоцима филмова о Џејмсу Бонду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана