Lašana Linč novi tajni agent 007

Agencije
Lašana Linč novi tajni agent 007

Glumac Danijel Krejg mogao bi uskoro da prestane igrati lik tajnog agenta 007 Džejmsa Bonda, kako je naznačeno u glasinama koje su nedavno pokrenute na društvenim mrežama.

To je mnoge navelo da pretpostave kako će naredni agent 007 biti crnac, a ime Idriza Elbe je najčešće pominjano. Međutim, treći su mišljenja da bi modernu verziju lika trebalo da igra žena.

Prema navodima “dobro obaviještenih krugova”, u narednom Bondu 25, Danijel Krejg se povlači na Karibe, a crna britanska glumica Lašana Linč glumi mladu špijunku koja preuzima njegovo legendarno kodno ime 007.

- Bond je još uvijek Bond, ali je kao 007 zamijenjen zapanjujućom ženom. Bonda seksualno privlači nova agentkinja 007 i pokušava da je zavede, ali je zbunjen jer na nju ne djeluju njegovi trikovi, nego samo koluta očima i nije zainteresovana za njega. Barem ne na početku - rekao je izvor sa seta filma o Bondu.

Povjerljivi izvor dodao je i da je termin “Bond djevojke”, fraza skovana kako bi opisala ženske likove u ovoj filmskoj franšizi, sada zamijenjena terminom “Bond žena”, te se pričalo o tome je li sada Bond relevantan, pogotovo zbog svog pristupa prema ženama.

- Apsolutno je relevantan. Franšiza je samo trebalo da odraste. Treba se razvijati i bitno je da se film prema ženama ophodi na dostojan način. Bond ne mora. On treba da ostane vjeran svom karakteru - kaže izvor.

Britanska glumica je svoj filmski debi imala u ostvarenju “Fast Girls” 2011. godine, a uloga akcione heroine joj ne bi predstavljala problem, s obzirom na to da je ove godine već glumila u filmu “Kapetanica Marvel”.

Nagađanja da je novi agent 007 žena crnkinja odlično su prihvaćena i na društvenim mrežama, među mnogobrojnim i dugogodišnjim obožavaocima filmova o Džejmsu Bondu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana