“Кршење” Андрије Дабановића и Марка Пуљиза на Стендап фестивалу у Бањалуци: За сваки аплауз потребан труд

Agencije
“Кршење” Андрије Дабановића и Марка Пуљиза на Стендап фестивалу у Бањалуци: За сваки аплауз потребан труд

Друге вечери 2. Бањалука стендап фестивала у вијећници Банског двора Културног центра публици су се представили Андрија Дабановић (Подгорица) и Марко Пуљиз (Сарајево) са представом “Кршење”.

- С обзиром на то да ми је ово први пут да наступам пред бањалучком публиком, реакцијама сам и више него задовољан. Публика је прихватила наш начин хумора на најбољи могући начин. Теме о којима сам причао су универзалног карактера, а тичу се претежно међуљудских односа, породице, комплекса, карактерних дефеката и одређених животних ставова. Самим тим публици није било тешко да се поистовијети са материјалом који сам изводио. Аплауз који смо добили на крају наступа је права референца како је људима заправо било - казао је Андрија Дабановић.

За Марка Пуљиза, као и за Андрију Дабановића, посебан је ужитак да раде оно што воле у својој земљи пред својим људима.

- Опет посебан је ужитак гледати како се у другој средини “твој материјал” доживљава кроз менталитет публике у Бањалуци. Публика је била сјајна и разноврсна, за сваки аплауз је био потребан труд, али онда кад се добије, знаш да је био заслужен - истакао је Пуљиз.

Стендап комичарима, додаје Пуљиз, социјалне мреже, можда највише “Инстаграм”, су јако важне за промоцију.

- Организација фестивала била је одлична. Драго ми је да су све медијске платформе, а посебно “Инстаграм” редовно ажуриране. Захваљујући овако добро уиграном и припремљеном тиму, нама комичарима је на крају једино остало да публику што више насмијемо - нагласио је Пуљиз.

Фестивал је требало да буде затворен синоћ представом “Северно ледени хумор” Срђана Олмана из Подгорице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана