Констрактин наступ на Еуросонгу налази се у топ три најгледанија

Кликс
Foto: Instagram/eurovision

Представница Србије Констракта синоћ је осигурала учешће у финалу овогодишње Еуросонгу који ће се одржати 14. маја у Торину. Наиме, Констракта је у другој полуфиналној ноћи одушевила гледаоце широм Европе, а њен наступ тренутно се налази међу топ три најгледанија.

Снимак извођење пјесме  "In Corpore Sano " у Торину прикупио је већ 1.200.000 прегледа на ЈуТјубу, а овај видео објављен је прије 12 сати.

Констракта не само да је најгледанија од свих извођача који су се представили током друге полуфиналне вечери, већ је престигла и многе који су наступили у уторак и чије су наступе корисници поменуте платформе могли да гледају већ два дана прије њеног.

Наступи двију држава гледанији су од наступа Констракта, а то су Украјина и Молдавија, које су наступиле два дана прије представнице Србије.

На овогодишњем Еуросонгу највећи фаворити су представници Украјине односно састав Калус Оркестра, чији снимак наступа тренутно има 3,3 милиона прегледа.

Молдавија је друга земља чији наступ има више прегледа од Констрактиног, а њихови снимак на ЈуТјубу прегледан је 1,5 милиона пута.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана