Konstraktin nastup na Eurosongu nalazi se u top tri najgledanija

Kliks
Foto: Instagram/eurovision

Predstavnica Srbije Konstrakta sinoć je osigurala učešće u finalu ovogodišnje Eurosongu koji će se održati 14. maja u Torinu. Naime, Konstrakta je u drugoj polufinalnoj noći oduševila gledaoce širom Evrope, a njen nastup trenutno se nalazi među top tri najgledanija.

Snimak izvođenje pjesme  "In Corpore Sano " u Torinu prikupio je već 1.200.000 pregleda na JuTjubu, a ovaj video objavljen je prije 12 sati.

Konstrakta ne samo da je najgledanija od svih izvođača koji su se predstavili tokom druge polufinalne večeri, već je prestigla i mnoge koji su nastupili u utorak i čije su nastupe korisnici pomenute platforme mogli da gledaju već dva dana prije njenog.

Nastupi dviju država gledaniji su od nastupa Konstrakta, a to su Ukrajina i Moldavija, koje su nastupile dva dana prije predstavnice Srbije.

Na ovogodišnjem Eurosongu najveći favoriti su predstavnici Ukrajine odnosno sastav Kalus Orkestra, čiji snimak nastupa trenutno ima 3,3 miliona pregleda.

Moldavija je druga zemlja čiji nastup ima više pregleda od Konstraktinog, a njihovi snimak na JuTjubu pregledan je 1,5 miliona puta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana