Ко је човјек који повезује Teya Doru и Новака Ђоковића

ГС
Foto: Принтскрин

Вјештачку стијену за потребе наступа Теyа Доре у избору српског представника на Евровизији у Малмеу, израдио је Миланко Пећанац из Банатског Великог Села код Кикинде.

Он и његови синови својевремено су направили стијену, пећину и водопад крај базена у дворишту породичне куће Новака Ђоковића.

Краљеви камена, како их многи називају, пријатно су изненадили краља тениса, а сада и српску музичку краљицу.

Миланко Пећанац открио је како је дошло до сарадње са младом уметницом Теyа Dorom.

- Искрено, сасвим случајно, али нам је драго што је до ње дошло и што ће се наставити. Управо ми је послала поруку да ће ми се ускоро јавити, да причамо о Малмеу - каже Пећанац и наставља:

- Један члан њеног тима сетио се наше фирме јер је на друштвеним мрежама видео шта смо досад и за кога радили. За сценографију им је требала вештачка стена. Теyа Дора и њени сарадници дошли су код нас, не једном, већ два пута. Најпре су донели скицу и рекли шта желе. Током другог доласка испробала је стену, како би се уверила да ли на њу може комотно да се смести и да сиђе. Димензије стене су 2,5 пута 1,5 метар, док је висина око 50 центиметара. Због расвете је морала да буде шупља, али смо и то урадили - прича Пећанац за "Курир".

Иначе, прије овог посла, он и један од двојице његових синова били су музичари.

- Што би рекли млади, са Теyа Dorom сам се одмах скапирао. Непосредна је, комуникативна, пријатна. Сасвим обична девојка, а истовремено велика уметница. Одушевила ме је њена непосредност, али и велико музичко знање и образовање. Цео свет је чуо за "Џанум". Још тада сам јој рекао да ће далеко догурати и да ће сигурно тријумфовати. На дан такмичења, уочи преноса, размењивали смо поруке. Неколико сати пре почетка такмичења, послао сам јој поруку која је гласила: "Пакуј се, идеш у Малме". Тако је и било - каже Пећанац и додаје да су краљеви камена на располагању за Малме.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана