Ko je čovjek koji povezuje Teya Doru i Novaka Đokovića

GS
Foto: Printskrin

Vještačku stijenu za potrebe nastupa Teya Dore u izboru srpskog predstavnika na Evroviziji u Malmeu, izradio je Milanko Pećanac iz Banatskog Velikog Sela kod Kikinde.

On i njegovi sinovi svojevremeno su napravili stijenu, pećinu i vodopad kraj bazena u dvorištu porodične kuće Novaka Đokovića.

Kraljevi kamena, kako ih mnogi nazivaju, prijatno su iznenadili kralja tenisa, a sada i srpsku muzičku kraljicu.

Milanko Pećanac otkrio je kako je došlo do saradnje sa mladom umetnicom Teya Dorom.

- Iskreno, sasvim slučajno, ali nam je drago što je do nje došlo i što će se nastaviti. Upravo mi je poslala poruku da će mi se uskoro javiti, da pričamo o Malmeu - kaže Pećanac i nastavlja:

- Jedan član njenog tima setio se naše firme jer je na društvenim mrežama video šta smo dosad i za koga radili. Za scenografiju im je trebala veštačka stena. Teya Dora i njeni saradnici došli su kod nas, ne jednom, već dva puta. Najpre su doneli skicu i rekli šta žele. Tokom drugog dolaska isprobala je stenu, kako bi se uverila da li na nju može komotno da se smesti i da siđe. Dimenzije stene su 2,5 puta 1,5 metar, dok je visina oko 50 centimetara. Zbog rasvete je morala da bude šuplja, ali smo i to uradili - priča Pećanac za "Kurir".

Inače, prije ovog posla, on i jedan od dvojice njegovih sinova bili su muzičari.

- Što bi rekli mladi, sa Teya Dorom sam se odmah skapirao. Neposredna je, komunikativna, prijatna. Sasvim obična devojka, a istovremeno velika umetnica. Oduševila me je njena neposrednost, ali i veliko muzičko znanje i obrazovanje. Ceo svet je čuo za "Džanum". Još tada sam joj rekao da će daleko dogurati i da će sigurno trijumfovati. Na dan takmičenja, uoči prenosa, razmenjivali smo poruke. Nekoliko sati pre početka takmičenja, poslao sam joj poruku koja je glasila: "Pakuj se, ideš u Malme". Tako je i bilo - kaže Pećanac i dodaje da su kraljevi kamena na raspolaganju za Malme.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana