“Knives Out” доноси хумор, акцију и мистерију

Агенције
“Knives Out” доноси хумор, акцију и мистерију

Звијезда филма “Капетан Америка” Крис Еванс и добро познати Џејмс Бонд, глумац Данијел Крејг, предводе глумачку поставу новог мистериозног криминалистичког филма “Knives Out”.

Остварење је настало под редитељском палицом Рајана Џонсона, који је раније радио на многим филмовима, међу којима се свакако највише истичу “Brick”, “The Brothers Bloom”, “Лоопер” и “Ратови звијезда: Посљедњи џедај”. Џонсон потписује сценарио и режију.

Како је наведено у опису филма, “Knives Out” доноси истинску детективску причу у којој се истражује смрт патријарха ексцентричне и борбене породице Тромби.

У улози патријарха, жртве убиства, нашао се Кристофер Пламер. Након што га убију на 85. рођендан, у причу улази ексцентрични детектив Беноа Бланк, кога глуми Данијел Крејг, а који жели да разоткрије мистерију.

У осталим улогама су Ана де Армас, Кетрин Лангфорд, Џејден Мартел, Тони Колет и многи други.

Филмски критичари већ предвиђају велики успјех овој крими-акцији, филм добро пролази и на онлајн порталима за филмољупце, као што су “Rotten tomatoes” и OMDB.

Недавно је објављена и још једна његова најава, у којој је наглашено приказано да ће филм донијети много забаве и праву криминалистичко-хумористичку акциону мистерију.

- Количина забаве уочљива је на екрану, као и количина одличне енергије између глумаца и њихових ликова. Постоји устаљен ток гласног смијеха, који се провлачи кроз сваки дијалог, а Крејг предводи најбољим репликама - наведено је у једној рецензији филма.

Филм је премијерно приказан на Филмском фестивалу у Торонту 7. септембра, остатак свијета ће га имати прилику гледати од 29. новембра, када ће приказивање филма почети у биоскопима широм свијета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана