“Knives Out” donosi humor, akciju i misteriju

Agencije
“Knives Out” donosi humor, akciju i misteriju

Zvijezda filma “Kapetan Amerika” Kris Evans i dobro poznati Džejms Bond, glumac Danijel Krejg, predvode glumačku postavu novog misterioznog kriminalističkog filma “Knives Out”.

Ostvarenje je nastalo pod rediteljskom palicom Rajana Džonsona, koji je ranije radio na mnogim filmovima, među kojima se svakako najviše ističu “Brick”, “The Brothers Bloom”, “Looper” i “Ratovi zvijezda: Posljednji džedaj”. Džonson potpisuje scenario i režiju.

Kako je navedeno u opisu filma, “Knives Out” donosi istinsku detektivsku priču u kojoj se istražuje smrt patrijarha ekscentrične i borbene porodice Trombi.

U ulozi patrijarha, žrtve ubistva, našao se Kristofer Plamer. Nakon što ga ubiju na 85. rođendan, u priču ulazi ekscentrični detektiv Benoa Blank, koga glumi Danijel Krejg, a koji želi da razotkrije misteriju.

U ostalim ulogama su Ana de Armas, Ketrin Langford, Džejden Martel, Toni Kolet i mnogi drugi.

Filmski kritičari već predviđaju veliki uspjeh ovoj krimi-akciji, film dobro prolazi i na onlajn portalima za filmoljupce, kao što su “Rotten tomatoes” i OMDB.

Nedavno je objavljena i još jedna njegova najava, u kojoj je naglašeno prikazano da će film donijeti mnogo zabave i pravu kriminalističko-humorističku akcionu misteriju.

- Količina zabave uočljiva je na ekranu, kao i količina odlične energije između glumaca i njihovih likova. Postoji ustaljen tok glasnog smijeha, koji se provlači kroz svaki dijalog, a Krejg predvodi najboljim replikama - navedeno je u jednoj recenziji filma.

Film je premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Torontu 7. septembra, ostatak svijeta će ga imati priliku gledati od 29. novembra, kada će prikazivanje filma početi u bioskopima širom svijeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana