Кики и Пилоти, Нено Белан и "The Bestbeat" на бањалучкој тврђави

ГС
Кастел Рок Фест на тврђави Кастел у периоду од од 9. до 12. јуна
Foto: ГС | Кастел Рок Фест на тврђави Кастел у периоду од од 9. до 12. јуна

БАЊАЛУКА - На тврђави Кастел у периоду од од 9. до 12. јуна 2022 биће одржано петнаесто издање познатог Кастел Рок Феста.

Фестивал ће прве вечери отворити Нено Белан & Фиуменс, када ће публика моћи уживати "у вину ноћи, поред ријеке снова, јер нас неко кога волимо дотакне уснама и одведе у лијеп и сунчан дан" како наводе организатори. 

Други дан ће публику увесељавати Пилоти и Кики Лесендрић, и "биће то ноћ као из сна и сви који будемо дио ње, никада нећемо бити заборављени".

Треће вече је предвиђено за сјајне музичаре бенда "The Bestbeat" уз које ће посјетиоци уживати у јединственом музичко - сценском спектаклу уз евергрина.

"The Bestbeat" је Битлс трибјут бенд настао 2005. године, са циљем да подсјети публику на највећи бенд двадесетог вијека. 

Наступају на инструментима и појачалима какве су користили Битлси, у вјерним репродукцијама костима из различитих фаза каријере, са препознатљивим фризурама, а саме композиције се изводе у оригиналним аранжманима и тоналитетима, као да су у питању дјела класичне музике.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана