Kiki i Piloti, Neno Belan i "The Bestbeat" na banjalučkoj tvrđavi

GS
Kastel Rok Fest na tvrđavi Kastel u periodu od od 9. do 12. juna
Foto: GS | Kastel Rok Fest na tvrđavi Kastel u periodu od od 9. do 12. juna

BANjALUKA - Na tvrđavi Kastel u periodu od od 9. do 12. juna 2022 biće održano petnaesto izdanje poznatog Kastel Rok Festa.

Festival će prve večeri otvoriti Neno Belan & Fiumens, kada će publika moći uživati "u vinu noći, pored rijeke snova, jer nas neko koga volimo dotakne usnama i odvede u lijep i sunčan dan" kako navode organizatori. 

Drugi dan će publiku uveseljavati Piloti i Kiki Lesendrić, i "biće to noć kao iz sna i svi koji budemo dio nje, nikada nećemo biti zaboravljeni".

Treće veče je predviđeno za sjajne muzičare benda "The Bestbeat" uz koje će posjetioci uživati u jedinstvenom muzičko - scenskom spektaklu uz evergrina.

"The Bestbeat" je Bitls tribjut bend nastao 2005. godine, sa ciljem da podsjeti publiku na najveći bend dvadesetog vijeka. 

Nastupaju na instrumentima i pojačalima kakve su koristili Bitlsi, u vjernim reprodukcijama kostima iz različitih faza karijere, sa prepoznatljivim frizurama, a same kompozicije se izvode u originalnim aranžmanima i tonalitetima, kao da su u pitanju djela klasične muzike.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana