“Кастел рок фест” проширио садржај фестивала: Пет дана врхунске свирке

Б. П.
Foto: Велибор Трипић

БАЊАЛУКА - Организатори “Кастел рок феста” на другој прес-конференцији представили су додатне планове и госте за фестивал, који ове године слави 15 година постојања серијом врхунских концерата од 8. до 12. јуна.

Гости на пресу били су гитариста Игор Паспаљ, пјевачица Маја Манојловић и професор Бранислав Ђаковић Бане, руководилац дјечијег хора “Врапчићи” који ће у склопу фестивала одржати специјализоване радионице из области музике којим се баве. Такође, медијима се обратио и специјални гост Кики Лесендрић, један од хедлајнера фестивала.

- Знам да звучи као фраза када се изговори да ми је јако драго што поново свирамо на Кастелу, али верујте, након ове дуге паузе од свирки, стварно ми је драго због концерта. Посебно што иза нашег гостовања овде стоји Синиша Томић и “Кастел фест”, на којем смо пре пет година одсвирали један спектакуларан концерт, што је након толико свирки очекивано јер је Бањалука за нас постала други Београд - рекао је Лесендрић.

Ове године водећа имена на фестивалу су Нено Белан и “Фиуменс”, “Аеродром”, “Неверне бебе”, Ана Станић, Кики и “Пилоти”, “Ватра”, “Деца лоших музичара”, “Бестбит” , Давор Ебнер, Ђорђе Давид, Ивана Петерс и бројни други домаћи умјетници и бендови.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана