“Kastel rok fest” proširio sadržaj festivala: Pet dana vrhunske svirke

B. P.
Foto: Velibor Tripić

BANjALUKA - Organizatori “Kastel rok festa” na drugoj pres-konferenciji predstavili su dodatne planove i goste za festival, koji ove godine slavi 15 godina postojanja serijom vrhunskih koncerata od 8. do 12. juna.

Gosti na presu bili su gitarista Igor Paspalj, pjevačica Maja Manojlović i profesor Branislav Đaković Bane, rukovodilac dječijeg hora “Vrapčići” koji će u sklopu festivala održati specijalizovane radionice iz oblasti muzike kojim se bave. Takođe, medijima se obratio i specijalni gost Kiki Lesendrić, jedan od hedlajnera festivala.

- Znam da zvuči kao fraza kada se izgovori da mi je jako drago što ponovo sviramo na Kastelu, ali verujte, nakon ove duge pauze od svirki, stvarno mi je drago zbog koncerta. Posebno što iza našeg gostovanja ovde stoji Siniša Tomić i “Kastel fest”, na kojem smo pre pet godina odsvirali jedan spektakularan koncert, što je nakon toliko svirki očekivano jer je Banjaluka za nas postala drugi Beograd - rekao je Lesendrić.

Ove godine vodeća imena na festivalu su Neno Belan i “Fiumens”, “Aerodrom”, “Neverne bebe”, Ana Stanić, Kiki i “Piloti”, “Vatra”, “Deca loših muzičara”, “Bestbit” , Davor Ebner, Đorđe David, Ivana Peters i brojni drugi domaći umjetnici i bendovi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana