Кање Вест ће се састати с Владимиром Путином, жели пословну сарадњу с Русима

Агенције
Foto: билборд

Амерички репер Кање Вест ускоро ће допутовати у Русију, гдје ће одржати наступе, састати се с предсједником Владимиром Путином и постићи пословне договоре с руским могулима. Логичан је то потез за репера који је сам себе некада назвао "Млади Путин".

Вест ће у Москву стићи нешто касније ове године те ће одржати своје прве наступе у овом граду, а такође намјерава постићи пословне договоре с тајкуном Арасом Агаларовом и његовим сином музичарем Емином, јавља Билборд.

Вестов савјетник Амер Судан тврди да ће репер помоћи Емину да изгради своју међународну репутацију, а очекује се да ће му договори с Агаларовом донијети милијарде.

Агаларов је познат по инвестицијама у иностранству, а управо је он постигао договор с бившим америчким предсједником Доналдом Трампом да се избор за Мис универзума 2013. године одржи у Москви. Такође, разговарали су о пројекту развоја "Трамп Тауера" у Москви, од којег се касније ипак одустало.

Пажњу привлачи и Вестова намјера да се састане с Путином, којег је позвао на један од својих наступа у Москви. Руски предсједник није фан репа, али ће имати заједничких тема с репером, посебно када је ријеч о вјери, пише Билборд.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана