Kanje Vest će se sastati s Vladimirom Putinom, želi poslovnu saradnju s Rusima

Agencije
Foto: bilbord

Američki reper Kanje Vest uskoro će doputovati u Rusiju, gdje će održati nastupe, sastati se s predsjednikom Vladimirom Putinom i postići poslovne dogovore s ruskim mogulima. Logičan je to potez za repera koji je sam sebe nekada nazvao "Mladi Putin".

Vest će u Moskvu stići nešto kasnije ove godine te će održati svoje prve nastupe u ovom gradu, a takođe namjerava postići poslovne dogovore s tajkunom Arasom Agalarovom i njegovim sinom muzičarem Eminom, javlja Bilbord.

Vestov savjetnik Amer Sudan tvrdi da će reper pomoći Eminu da izgradi svoju međunarodnu reputaciju, a očekuje se da će mu dogovori s Agalarovom donijeti milijarde.

Agalarov je poznat po investicijama u inostranstvu, a upravo je on postigao dogovor s bivšim američkim predsjednikom Donaldom Trampom da se izbor za Mis univerzuma 2013. godine održi u Moskvi. Takođe, razgovarali su o projektu razvoja "Tramp Tauera" u Moskvi, od kojeg se kasnije ipak odustalo.

Pažnju privlači i Vestova namjera da se sastane s Putinom, kojeg je pozvao na jedan od svojih nastupa u Moskvi. Ruski predsjednik nije fan repa, ali će imati zajedničkih tema s reperom, posebno kada je riječ o vjeri, piše Bilbord.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana