Како би серија "The Last of Us" изгледала да је снимана на Балкану: Пародија је хит на интернету VIDEO

Г.С.
Како би серија "The Last of Us" изгледала да је снимана на Балкану: Пародија је хит на интернету VIDEO

Српски јутјубер Милош Милаковић на свом YouTube каналу представио је пародију на популарну ХБО-ову серију "The Last of Us" која је убрзо освојила друштвене мреже.

Постапокалиптична драма прати Џоела који покушава преживјети штитећи 14-годишњу дјевојчицу Ели  која је можда посљедња нада човјечанства. Радња се одвија 20 година након пандемије узроковане Кордyцепсом, гљивицом која претвара људска бића у чудовишта слична зомбијима.

У пародији популарне серије сам Милош глуми Џоела, а лик Елие тумачи Милица Лукић. Сама прича серије у издању које је представио јутјубер добија "балканску" верзију догађаја.

"Какво је вријеме нешто, шта се ово... час сунце, час.. јој само да се све заврши некако да одем у ону Грчку, на оно острво Лезбос да одморим једно двадесет дана. Имаш ти неку симпатију", изговара Милош на почетку пародије која је освојила друштвене мреже.

У коментарима су се низале похвале на његов рачун, а чак су писали да је "боље од оригиналне серије".

"Легендарно, која квалитета, хумор, тема, глумци све на мјесту свака част", "Искрено, ових девет минута су боље него 90 посто филмова и серија на нашем тржишту", гласили су само неки у низу.

Подсјетимо серија "The Last of Us" убрзо након изласка свих епизода постала је најгледанија у Европи и Јужној Америци у историји стриминг сервиса HBO Max, преноси Klix.ba

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана