Kako bi serija "The Last of Us" izgledala da je snimana na Balkanu: Parodija je hit na internetu VIDEO

G.S.
Kako bi serija "The Last of Us" izgledala da je snimana na Balkanu: Parodija je hit na internetu VIDEO

Srpski jutjuber Miloš Milaković na svom YouTube kanalu predstavio je parodiju na popularnu HBO-ovu seriju "The Last of Us" koja je ubrzo osvojila društvene mreže.

Postapokaliptična drama prati Džoela koji pokušava preživjeti štiteći 14-godišnju djevojčicu Eli  koja je možda posljednja nada čovječanstva. Radnja se odvija 20 godina nakon pandemije uzrokovane Kordycepsom, gljivicom koja pretvara ljudska bića u čudovišta slična zombijima.

U parodiji popularne serije sam Miloš glumi Džoela, a lik Elie tumači Milica Lukić. Sama priča serije u izdanju koje je predstavio jutjuber dobija "balkansku" verziju događaja.

"Kakvo je vrijeme nešto, šta se ovo... čas sunce, čas.. joj samo da se sve završi nekako da odem u onu Grčku, na ono ostrvo Lezbos da odmorim jedno dvadeset dana. Imaš ti neku simpatiju", izgovara Miloš na početku parodije koja je osvojila društvene mreže.

U komentarima su se nizale pohvale na njegov račun, a čak su pisali da je "bolje od originalne serije".

"Legendarno, koja kvaliteta, humor, tema, glumci sve na mjestu svaka čast", "Iskreno, ovih devet minuta su bolje nego 90 posto filmova i serija na našem tržištu", glasili su samo neki u nizu.

Podsjetimo serija "The Last of Us" ubrzo nakon izlaska svih epizoda postala je najgledanija u Evropi i Južnoj Americi u istoriji striming servisa HBO Max, prenosi Klix.ba

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana