"Јужни ветар" као серија на РТС-у: Мали човјек у суровом окружењу

Agencije
"Јужни ветар" као серија на РТС-у: Мали човјек у суровом окружењу

Биоскопски хит "Јужни ветар", који је оборио све рекорде гледаности, од недјеље приказује се као серија на првом програму РТС-а. Рађен је према сценарију Петра Михајловића и Милоша Аврамовића, који је уједно и редитељ.

 

Прве четири епизоде засноване су на филму "Јужни ветар", а снимљено је још 10 нових које прате успоне и падове већ добро познатих антихероја.

Узбудљив крими трилер приказује савремени Београд кроз визуру припадника подземља који свједоче о реалности и низу неуспјеха малог човјека у суровом окружењу. Тема поучна, упућена младима.

- То је једна брутална прича која је зачињена хумором, зачињена драмом и изразито уверљивим међуљудским односима, што целој причи даје још страшнију уверљивост. Тако да, оно што је сигурно - очекујте једну занимљиву, динамичну серију која ће бити, ако не на нивоу првог филма, можда чак и боља - рекао је глумац Милош Биковић.

Петар Мараш, кога тумачи Милош Биковић, покушава да промијени живот. Купио је стазу за картинг, напустио дом родитеља и уселио се у нови стан са дугогодишњом дјевојком Софијом, док банда чији је члан, а коју предводи искусни Цар, успјешно послује.

- Радујем се, нарочито премијерним епизодама, из простог разлога што сам радознао како ће публика да реагује на тај нови материјал. Ми смо јако задовољни тиме што смо урадили, па чекамо сад реакцију публике - изјавио је продуцент и глумац Миодраг Радоњић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана