"Južni vetar" kao serija na RTS-u: Mali čovjek u surovom okruženju

Agencije
"Južni vetar" kao serija na RTS-u: Mali čovjek u surovom okruženju

Bioskopski hit "Južni vetar", koji je oborio sve rekorde gledanosti, od nedjelje prikazuje se kao serija na prvom programu RTS-a. Rađen je prema scenariju Petra Mihajlovića i Miloša Avramovića, koji je ujedno i reditelj.

 

Prve četiri epizode zasnovane su na filmu "Južni vetar", a snimljeno je još 10 novih koje prate uspone i padove već dobro poznatih antiheroja.

Uzbudljiv krimi triler prikazuje savremeni Beograd kroz vizuru pripadnika podzemlja koji svjedoče o realnosti i nizu neuspjeha malog čovjeka u surovom okruženju. Tema poučna, upućena mladima.

- To je jedna brutalna priča koja je začinjena humorom, začinjena dramom i izrazito uverljivim međuljudskim odnosima, što celoj priči daje još strašniju uverljivost. Tako da, ono što je sigurno - očekujte jednu zanimljivu, dinamičnu seriju koja će biti, ako ne na nivou prvog filma, možda čak i bolja - rekao je glumac Miloš Biković.

Petar Maraš, koga tumači Miloš Biković, pokušava da promijeni život. Kupio je stazu za karting, napustio dom roditelja i uselio se u novi stan sa dugogodišnjom djevojkom Sofijom, dok banda čiji je član, a koju predvodi iskusni Car, uspješno posluje.

- Radujem se, naročito premijernim epizodama, iz prostog razloga što sam radoznao kako će publika da reaguje na taj novi materijal. Mi smo jako zadovoljni time što smo uradili, pa čekamo sad reakciju publike - izjavio je producent i glumac Miodrag Radonjić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana