Јелена Томашевић објавила нови сингл "Дирај ми усне" VIDEO

Г.С.
Јелена Томашевић објавила нови сингл "Дирај ми усне" VIDEO

Нешто више од годину дана након објаве баладе "Сунцокрет", Јелена Томашевић публици поклања нову пјесму и спот "Дирај ми усне“.

Томашевић се сада представља у потпуно новом и другачијем ритму и маниру који ће дефинитивно изненадити не само поштоваоце њене музике, већ и све оне који прате дешавања на регионалној музичкој сцени.

"Дуго сам бирала пјесму за ово љето. Мишљења сам да музика, и уопште умјетност, не смије да се заустави, нарочито не у оваквој ситуацији у којој се тренутно налазимо. Морамо се трудити да на све могуће начине рехабилитујемо свој дух и своје животе и да томе допринесе свако од нас појединачно. Најбоље што ја могу да пружим људима је добра музика. Намјерно сам одабрала ову пјесму јер буди снагу, позива на корак даље и на ослобођење од лоших момената.

Сарађивала сам са сјајном, провјереном екипом, мојим драгим пријатељима, Гораном Ковачићем који је радио музику и текст, и Дарком Димитровим који је био задужен за аранжман. Жељела сам нешто потпуно ново и у томе смо успјели, јер је пјесма спој различитих музичких жанрова које јако волим, носи ведру атмосферу и позива на плес, али има и снажну емоцију која је мој заштитни знак. Радујем се реакцијама публике и надам се да ћемо ускоро моћи да се видимо на концертима", рекла је Томашевић, преноси klix.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана