Jelena Tomašević objavila novi singl "Diraj mi usne" VIDEO

G.S.
Jelena Tomašević objavila novi singl "Diraj mi usne" VIDEO

Nešto više od godinu dana nakon objave balade "Suncokret", Jelena Tomašević publici poklanja novu pjesmu i spot "Diraj mi usne“.

Tomašević se sada predstavlja u potpuno novom i drugačijem ritmu i maniru koji će definitivno iznenaditi ne samo poštovaoce njene muzike, već i sve one koji prate dešavanja na regionalnoj muzičkoj sceni.

"Dugo sam birala pjesmu za ovo ljeto. Mišljenja sam da muzika, i uopšte umjetnost, ne smije da se zaustavi, naročito ne u ovakvoj situaciji u kojoj se trenutno nalazimo. Moramo se truditi da na sve moguće načine rehabilitujemo svoj duh i svoje živote i da tome doprinese svako od nas pojedinačno. Najbolje što ja mogu da pružim ljudima je dobra muzika. Namjerno sam odabrala ovu pjesmu jer budi snagu, poziva na korak dalje i na oslobođenje od loših momenata.

Sarađivala sam sa sjajnom, provjerenom ekipom, mojim dragim prijateljima, Goranom Kovačićem koji je radio muziku i tekst, i Darkom Dimitrovim koji je bio zadužen za aranžman. Željela sam nešto potpuno novo i u tome smo uspjeli, jer je pjesma spoj različitih muzičkih žanrova koje jako volim, nosi vedru atmosferu i poziva na ples, ali ima i snažnu emociju koja je moj zaštitni znak. Radujem se reakcijama publike i nadam se da ćemo uskoro moći da se vidimo na koncertima", rekla je Tomašević, prenosi klix.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana