Изашао први домаћи трејлер за филм ''Хотел Београд'': Од лагодног живота до авантуре

Agencije
Изашао први домаћи трејлер за филм ''Хотел Београд'': Од лагодног живота до авантуре

Нова, романтична комедија ''Хотел Београд'', са Милошем Биковићем и Дијаном Пожарскајом у главним улогама, очекује нас у бископима од 12. марта, а данас је изашао први домаћи трејлер за ову несвакидашњу љубавну причу.

Филм који је настао у руско–српској копродукцији, понудиће најбоље из обе кинематографије, домаће глумце попут Миодрага Радоњића, Љубомира Бандовића, Срђана Жике Тодоровића, Јелисавете Теодосић, али и омиљена имена руског глумишта Бориса Дергаћова, Александра Кузенкина на челу са редитељем Константином Статскијим.

Прича филма ''Хотел Београд'' инспирисана је франшизама омиљених телевизијских серија ''Кухиња'' и ''Хотел Елеон'', док је радња смешта у наш главни град.

Милош Биковић тумачи богатог наследника и власника престижног Хотела Београд, Павла - Пашу познатог по бурним изласцима и раскалашном животу. Када се у његов свет умешају београдска мафија, луда невеста, стара љубав и необична фамилија, његов лагодан живот претвариће се у авантуру у којој је све могуће.

Ова романтична комедија наћи ће се од 12. марта на редовном репертоару биоскопа широм Србије и региона. Улазнице за свечану београдску премијеру, која је заказана за 10. март

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана