Izašao prvi domaći trejler za film ''Hotel Beograd'': Od lagodnog života do avanture

Agencije
Izašao prvi domaći trejler za film ''Hotel Beograd'': Od lagodnog života do avanture

Nova, romantična komedija ''Hotel Beograd'', sa Milošem Bikovićem i Dijanom Požarskajom u glavnim ulogama, očekuje nas u biskopima od 12. marta, a danas je izašao prvi domaći trejler za ovu nesvakidašnju ljubavnu priču.

Film koji je nastao u rusko–srpskoj koprodukciji, ponudiće najbolje iz obe kinematografije, domaće glumce poput Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todorovića, Jelisavete Teodosić, ali i omiljena imena ruskog glumišta Borisa Dergaćova, Aleksandra Kuzenkina na čelu sa rediteljem Konstantinom Statskijim.

Priča filma ''Hotel Beograd'' inspirisana je franšizama omiljenih televizijskih serija ''Kuhinja'' i ''Hotel Eleon'', dok je radnja smešta u naš glavni grad.

Miloš Biković tumači bogatog naslednika i vlasnika prestižnog Hotela Beograd, Pavla - Pašu poznatog po burnim izlascima i raskalašnom životu. Kada se u njegov svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život pretvariće se u avanturu u kojoj je sve moguće.

Ova romantična komedija naći će se od 12. marta na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona. Ulaznice za svečanu beogradsku premijeru, koja je zakazana za 10. mart

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana