Италијанска пјевачица у сузама јер је "уништила" Енглезима химну, играчи остали у невјерици

ГС
Foto: Принтскрин

"God Save the King" украшава сваки меч енглеске фудбалск репрезентације и служи за мотивацију играча који је у глас отпјевају. Италијани су синоћ позвали специјалног госта да изведе гостујућу химну и ту су направили кардиналну грешку.

Италијанска пјевачица Ellynorа на ужасан начин отпјевала је химну и због тога постала вирална на друштвеним мрежама. Многи медији, а посебно британски, нису јој опростили.

Ellynorа је украла шоу фудбалерима који су се побринули за добру партију на терену (1:2), али је то учинила на ужасан начин. Критике иду до те мјере да је проглашена најгором у историји.

Фудбалери Горди Албиона, како они на терену, тако и на клупи, у невјерици су се гледали док је Ellynorа изводила химну те чак нису могли ни пјевати.

Млада пјевачица се расплакала након лошeг извођења химне и огласила у интервјуу за Дејли Мејл.

"Јако сам љута због онога што се догодило. Силно сам жељела да буде све савршено, али оно што се догодило, није моја грешка. Желим се испричати свим навијачима Енглеске који су били на стадиону и гледали на ТВ-у. Понижена сам због онога што се догодило и желим да људи знају да оно није било непоштовање химне", поручила је Ellynorа и додала:

"Била је толика част што су ме замолили да отпјевам државну химну па сам била толико узбуђена. Никада прије нисам пјевала ништа слично", закључила је италијанска пјевачица.

Без обзира на извињење, Енглези нису стали с критикама на рачун Ellynorе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана