Italijanska pjevačica u suzama jer je "uništila" Englezima himnu, igrači ostali u nevjerici

GS
Foto: Printskrin

"God Save the King" ukrašava svaki meč engleske fudbalsk reprezentacije i služi za motivaciju igrača koji je u glas otpjevaju. Italijani su sinoć pozvali specijalnog gosta da izvede gostujuću himnu i tu su napravili kardinalnu grešku.

Italijanska pjevačica Ellynora na užasan način otpjevala je himnu i zbog toga postala viralna na društvenim mrežama. Mnogi mediji, a posebno britanski, nisu joj oprostili.

Ellynora je ukrala šou fudbalerima koji su se pobrinuli za dobru partiju na terenu (1:2), ali je to učinila na užasan način. Kritike idu do te mjere da je proglašena najgorom u istoriji.

Fudbaleri Gordi Albiona, kako oni na terenu, tako i na klupi, u nevjerici su se gledali dok je Ellynora izvodila himnu te čak nisu mogli ni pjevati.

Mlada pjevačica se rasplakala nakon lošeg izvođenja himne i oglasila u intervjuu za Dejli Mejl.

"Jako sam ljuta zbog onoga što se dogodilo. Silno sam željela da bude sve savršeno, ali ono što se dogodilo, nije moja greška. Želim se ispričati svim navijačima Engleske koji su bili na stadionu i gledali na TV-u. Ponižena sam zbog onoga što se dogodilo i želim da ljudi znaju da ono nije bilo nepoštovanje himne", poručila je Ellynora i dodala:

"Bila je tolika čast što su me zamolili da otpjevam državnu himnu pa sam bila toliko uzbuđena. Nikada prije nisam pjevala ništa slično", zaključila je italijanska pjevačica.

Bez obzira na izvinjenje, Englezi nisu stali s kritikama na račun Ellynore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana