Iron Maiden се враћа у Београд слиједеће године

ГС
Iron Maiden се враћа у Београд слиједеће године

Бенд Iron Maiden су својој турнеји " Legacy Of The Beast 2022 " додали још шест европских градова, укључујући и концерт у београдској Штарк Арени, 24. маја.

Улазнице ће бити пуштене у продају 6. децембра, и као и увијек, биће организована ексклузивна претпродаја за чланове фан клуба Iron Maiden. Специјални гости концерта у Београду биће "Lord Of The Lost".

Шоу је већ видјело скоро два милиона људи широм свијета, а обожаваоци и медији су оцијенили да је у питању најекстравагантнији и визуелно најспектакуларнији наступ у каријери бенда до сада, са сет листом вишедеценијских хитова, који су фаворити њихових бројних обожавалаца. Бенд ће изводити и песме са новог студијског албума "Senjutsu". Iron Maiden је последњи пут свирао у Србији 2014. године, тако да ће овај концерт бити јединствена прилика за фанове да први пут чују нове песме уживо и да буду свједоци спектакуларног концерта у Штарк Арени.

Менаџер Iron Maiden-а Род Смолвуд је изјавио: "Слиједеће године ћемо коначно моћи да наступимо на великим европским стадионима и аренама и реализујемо турнеју "Legacy of the Beast", која је првобитно била предвиђена за 2020. годину и од тада је два пута одлагана! Одушевљени смо што ћемо моћи да свирамо у неким од великих градова источне Европе, укључујући и Украјину гдје никада нисмо наступали. Направићемо неке измјене у продукцији и сет листи како бисмо укључили и песме са нашег новог албума "Senjutsu", што ће турнеју "Legacy of the Beast" учинити још узбудљивијом и спектакуларнијом од прослављеног оригиналног шоуа, али можете бити сигурни да ћемо свакако свирати све "хитове" и да ћете видети кључне елементе оригиналне турнеје као што су Спитфајер, Икар, Хел, бацаче пламена, пиротехнику и остало! Али ми ćемо то још мало протрести и Трупер Еди ће имати озбиљну конкуренцију у новом Senjutsu "свијету" који ћемо дочарати."

Maiden-ов вокал Брус Дикинсон додаје: "Заиста се радујемо нашем повратку у Европу слиједеће године и сјајно је што сада можемо да додамо Београд и друге концерте у источној Европи, велике градове и велике фанове. Узбуђен сам због нових додатака сценској продукцији и једва чекамо да сви виде шта смо планирали, преноси Б92. Цијели бенд је заиста уживао у досадашњој турнеји и сада једва чекамо да се вратимо на пут да свирамо уживо, забавимо се и видимо све вас поново! "


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана