Iron Maiden se vraća u Beograd slijedeće godine

GS
Iron Maiden se vraća u Beograd slijedeće godine

Bend Iron Maiden su svojoj turneji " Legacy Of The Beast 2022 " dodali još šest evropskih gradova, uključujući i koncert u beogradskoj Štark Areni, 24. maja.

Ulaznice će biti puštene u prodaju 6. decembra, i kao i uvijek, biće organizovana ekskluzivna pretprodaja za članove fan kluba Iron Maiden. Specijalni gosti koncerta u Beogradu biće "Lord Of The Lost".

Šou je već vidjelo skoro dva miliona ljudi širom svijeta, a obožavaoci i mediji su ocijenili da je u pitanju najekstravagantniji i vizuelno najspektakularniji nastup u karijeri benda do sada, sa set listom višedecenijskih hitova, koji su favoriti njihovih brojnih obožavalaca. Bend će izvoditi i pesme sa novog studijskog albuma "Senjutsu". Iron Maiden je poslednji put svirao u Srbiji 2014. godine, tako da će ovaj koncert biti jedinstvena prilika za fanove da prvi put čuju nove pesme uživo i da budu svjedoci spektakularnog koncerta u Štark Areni.

Menadžer Iron Maiden-a Rod Smolvud je izjavio: "Slijedeće godine ćemo konačno moći da nastupimo na velikim evropskim stadionima i arenama i realizujemo turneju "Legacy of the Beast", koja je prvobitno bila predviđena za 2020. godinu i od tada je dva puta odlagana! Oduševljeni smo što ćemo moći da sviramo u nekim od velikih gradova istočne Evrope, uključujući i Ukrajinu gdje nikada nismo nastupali. Napravićemo neke izmjene u produkciji i set listi kako bismo uključili i pesme sa našeg novog albuma "Senjutsu", što će turneju "Legacy of the Beast" učiniti još uzbudljivijom i spektakularnijom od proslavljenog originalnog šoua, ali možete biti sigurni da ćemo svakako svirati sve "hitove" i da ćete videti ključne elemente originalne turneje kao što su Spitfajer, Ikar, Hel, bacače plamena, pirotehniku i ostalo! Ali mi ćemo to još malo protresti i Truper Edi će imati ozbiljnu konkurenciju u novom Senjutsu "svijetu" koji ćemo dočarati."

Maiden-ov vokal Brus Dikinson dodaje: "Zaista se radujemo našem povratku u Evropu slijedeće godine i sjajno je što sada možemo da dodamo Beograd i druge koncerte u istočnoj Evropi, velike gradove i velike fanove. Uzbuđen sam zbog novih dodataka scenskoj produkciji i jedva čekamo da svi vide šta smo planirali, prenosi B92. Cijeli bend je zaista uživao u dosadašnjoj turneji i sada jedva čekamo da se vratimo na put da sviramo uživo, zabavimo se i vidimo sve vas ponovo! "


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana