Iron Maiden: “Хвала Новаку Ђоковићу”

Г.С.
Iron Maiden: “Хвала Новаку Ђоковићу”

Бенд Iron Maiden издали су 3. септембра свој 17. студијски албум под називом “Senjutsu”, заједно са занимљивом листом имена која су се нашла на захвалници ових Британаца.

На одјељку посвећеном људима којима су чланови овог састава основаног давне 1975. године у Лејтону, источном дијелу Лондона, басиста и лидер бенда Стив Харис је, између осталих, захвалио – Новаку.

Ђоковић није једини спортиста који се нашао међу људима које су Мејдени споменули, пошто су ту и фудбалски клуб Мејдонијанс, неизбјежни Вест Хем, чији грб Харис иначе има на гитари (уз тетоважу), као и легендарни тенисер и један од “лоших момака белог спорта”, Пет Кеш.

Иако није познато шта се крије иза одлуке да се Новаково име нађе међу изабраним људима, ипак није толико тешко разумијети позадину.

Наиме, Ђоковић је током мастерса у Монте Карлу добио на поклон соло албум гитаристе Мејдена и рекреативног тенисера Адријена Смита, бубњар Нико Мекбрејн је редован посјетилац Вимблдона, док је, наводно, и сам Харис у више наврата посећивао овај тениски комплекс током најпрестижнијег турнира на свијету, и том приликом највише времена проводио спарингујући са Ђоковићем “иза затворених врата”, преноси Б92

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана