Хрватски музичар постао члан свјетски познатог рок састава

Г.С.
Хрватски музичар постао члан свјетски познатог рок састава

Једна од најпознатијих рок група у историји, британске легенде Whitesnake, објавили су на својим страницама како је хрватски музичар Дино Јелушић њихов нови члан.

Whitesnake су јутрос објавили како ће на прољеће 2022. године кренути на турнеју с групама Europe и Foreinger, а уз распореде концерата изразили су задовољство да је њихов нови члан Јелусић.

"Апсолутно сам одушевљен што могу да поздравим долазак у групу неизмјерно талентованог Дина Јелусића. Пратимо га још откад смо прије двије године заједно свирали у Загребу. Јако ће вам се свидјети", изјавио је Дејвид Ковердејл, фронтмен групе Whitesnake.

Подсјетимо, Јелусић је на концерту на Шалати тада наступио са својим бендом Animal Drive као предгрупа Whitesnakeу, а веза са славном групом је и што њихов гитариста Џол Хекстра свира с Дином у групи Trans Siberian Orchestra.
Информацију о доласку у групу потврдио је и сам Јелусић на свом Фејсбук профилу.

"Изузетна ми је част што сам дио једног од мојих најдражих бендова свих времена. Телефонски позив Ковердејла је нешто о чему сваки пјевач и музичар моје генерације може само да сања, и даље ми све изгледа потпуно надреално. Једва чекам да кренем на пут с Whitesnakeом и као што ми је сам велики Ковердејл рекао, да дам дио свог идентитета звуку овог култног бенда", написао је музичар, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана