Hrvatski muzičar postao član svjetski poznatog rok sastava

G.S.
Hrvatski muzičar postao član svjetski poznatog rok sastava

Jedna od najpoznatijih rok grupa u istoriji, britanske legende Whitesnake, objavili su na svojim stranicama kako je hrvatski muzičar Dino Jelušić njihov novi član.

Whitesnake su jutros objavili kako će na proljeće 2022. godine krenuti na turneju s grupama Europe i Foreinger, a uz rasporede koncerata izrazili su zadovoljstvo da je njihov novi član Jelusić.

"Apsolutno sam oduševljen što mogu da pozdravim dolazak u grupu neizmjerno talentovanog Dina Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti", izjavio je Dejvid Koverdejl, frontmen grupe Whitesnake.

Podsjetimo, Jelusić je na koncertu na Šalati tada nastupio sa svojim bendom Animal Drive kao predgrupa Whitesnakeu, a veza sa slavnom grupom je i što njihov gitarista Džol Hekstra svira s Dinom u grupi Trans Siberian Orchestra.
Informaciju o dolasku u grupu potvrdio je i sam Jelusić na svom Fejsbuk profilu.

"Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Koverdejla je nešto o čemu svaki pjevač i muzičar moje generacije može samo da sanja, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki Koverdejl rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda", napisao je muzičar, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana