Холивудске звијезде поручују свима да остану код својих кућа

Агенције
Холивудске звијезде поручују свима да остану код својих кућа

Гувернер државе Њујорк Ендру Куомо апеловао је на познате глумце да сниме видео-поруке и позову Њујорчане да не напуштају станове без потребе како се не би међусобно заразили вирусом корона.

Овом позиву одазвале су се бројне холивудске звијезде, које су у својим снимцима на друштвеним мрежама пренијеле сличне поруке свима.

- Сви морамо да останемо код куће, морамо зауставити ширење овог вируса. И с тим се можемо изборити само заједно. Морамо заштитити не само себе већ и друге - све старије - поручује глумац Роберт де Ниро који је рођен на Менхетну.

Његов колега Дени Девито, који има 75 година и спада у ризичну групу, такође је објавио своју видео-поруку у којој позива све у Њујорку да остану код куће.

- Сада имамо овај вирус, ову пандемију. И млади људи, ако га ухвате, могу заразити старије. А онда, сами знате, ако се то деси, зачас те нестане - апеловао је Девито.

Сличан видео снимио је и комичар Бен Стилер.

- Сви ми стварно морамо да останемо код куће. Само тако можемо зауставити ширење овог вируса. И то ће се догодити само ако то учинимо заједно. Мислите на старије. Останите код куће - нагласио је Стилер.

Пјевачица Барбра Страјсенд на свом “Инстаграм” профилу објавила је поруку свим својим обожаваоцима широм свијета, у којој такође поручује свима да остану код куће.

- Оно што је свијету сада потребно је љубав. Стварно треба да будемо подршка једни другима. Молим вас, останите код куће. Можда је ово добра прилика за прољећно чишћење. Прегледајте ваше ормаре. Очистите своје ладице. Прочитајте књиге за које нисте имали времена. Сликајте или цртајте. Радите нешто конструктивно. Ја сам почела да кувам. Узимајте Ц и Д витамине и цинк, а добро ће доћи и кокошја супа - поручила је пјевачица. Пјевачица Хејли Кијоко је такође на свом “Инстаграму” објавила видео-снимак у којем се осврће на тренутну ситуацију и на промјене, које су многима тешке.

- Тренутно пролазимо кроз оплакивање живота каквог смо замишљали, и живот какав тренутно имамо. У реду је ако се осјећате неугодно, узнемирено, изгубљено и фрустрирано. Морамо да прођемо кроз процес туговања, али када он прође, видјећемо љепоту. И онда ћемо побиједити - навела је она.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана