Holivudske zvijezde poručuju svima da ostanu kod svojih kuća

Agencije
Holivudske zvijezde poručuju svima da ostanu kod svojih kuća

Guverner države Njujork Endru Kuomo apelovao je na poznate glumce da snime video-poruke i pozovu Njujorčane da ne napuštaju stanove bez potrebe kako se ne bi međusobno zarazili virusom korona.

Ovom pozivu odazvale su se brojne holivudske zvijezde, koje su u svojim snimcima na društvenim mrežama prenijele slične poruke svima.

- Svi moramo da ostanemo kod kuće, moramo zaustaviti širenje ovog virusa. I s tim se možemo izboriti samo zajedno. Moramo zaštititi ne samo sebe već i druge - sve starije - poručuje glumac Robert de Niro koji je rođen na Menhetnu.

Njegov kolega Deni Devito, koji ima 75 godina i spada u rizičnu grupu, takođe je objavio svoju video-poruku u kojoj poziva sve u Njujorku da ostanu kod kuće.

- Sada imamo ovaj virus, ovu pandemiju. I mladi ljudi, ako ga uhvate, mogu zaraziti starije. A onda, sami znate, ako se to desi, začas te nestane - apelovao je Devito.

Sličan video snimio je i komičar Ben Stiler.

- Svi mi stvarno moramo da ostanemo kod kuće. Samo tako možemo zaustaviti širenje ovog virusa. I to će se dogoditi samo ako to učinimo zajedno. Mislite na starije. Ostanite kod kuće - naglasio je Stiler.

Pjevačica Barbra Strajsend na svom “Instagram” profilu objavila je poruku svim svojim obožavaocima širom svijeta, u kojoj takođe poručuje svima da ostanu kod kuće.

- Ono što je svijetu sada potrebno je ljubav. Stvarno treba da budemo podrška jedni drugima. Molim vas, ostanite kod kuće. Možda je ovo dobra prilika za proljećno čišćenje. Pregledajte vaše ormare. Očistite svoje ladice. Pročitajte knjige za koje niste imali vremena. Slikajte ili crtajte. Radite nešto konstruktivno. Ja sam počela da kuvam. Uzimajte C i D vitamine i cink, a dobro će doći i kokošja supa - poručila je pjevačica. Pjevačica Hejli Kijoko je takođe na svom “Instagramu” objavila video-snimak u kojem se osvrće na trenutnu situaciju i na promjene, koje su mnogima teške.

- Trenutno prolazimo kroz oplakivanje života kakvog smo zamišljali, i život kakav trenutno imamo. U redu je ako se osjećate neugodno, uznemireno, izgubljeno i frustrirano. Moramo da prođemo kroz proces tugovanja, ali kada on prođe, vidjećemo ljepotu. I onda ćemo pobijediti - navela je ona.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana