Холивуд га је заборавио: Посљедњи филм снимио је прије 10 година

Агенције
Холивуд га је заборавио: Посљедњи филм снимио је прије 10 година

Најпознатији по улози Чендлера Бинга у култној серији "Пријатељи", Метју Пери данас слави свој 50. рођендан, а чини се да је посљедњих година Холивуд на овог сјајног глумца заборавио.

Посљедњих година медији су више извјештавали о његовој борби са зависношћу од алкохола и наркотика, него о његовим улогама. Фотографи су прошлог мјесеца славног глумца, који је током снимања серије "Пријатељи" само по епизоди зарађивао по милион долара, снимили са великим ожиљком на лицу, а прошле године је провео три мјесеца у болници због проблема са цријевима.

Пери, који је четири пута номинован за награду Еми, никада није ни скривао своју борбу са депресијом и зависношћу.

Посљедњи филм снимио је прије пуних 10 година, а у некој серији посљедњи пут се појавио прије двије године.

Такође, иако се посљедњих мјесеци све више прича о могућем наставку "Пријатеља", Пери је одавно рекао да не би желио да учествује у наставку.

"Имао сам ту ноћну мору која се понавља, не шалим се. Некада имам ноћну мору да поново снимамо 'Пријатеље' и да никога није брига. Снимимо цијелу серију, вратимо се и никога то не занима. Ако ме питају да снимам, ја ћу да одбијем. Отишли смо на врхунцу славе, не можемо то да надмашимо", рекао је он за Венити фер.

Почетком године објавио је да су га избацили са одвикавања, а након што су га фанови засули порукама, он им је одговорио:

"Полако људи, ријеч је само о једном састанку. Вратио сам се на одвикавање гдје припадам".

У јуну прошле године на друштвеним мрежама је написао да је у болници провео три мјесеца, а његов портпарол је након тога објаснио да је био на операцији због перфорације цријева.

"Захвалан је на бризи и моли за приватност током опоравка", додао је његов портпарол.

Пери је отворено за медије говорио и да се током снимања серије "Пријатељи" борио са зависношћу од алкохола и дрога.

Ситуација се погоршала када се повредио током вожње џет-скија. Тада су му љекари преписали јаке таблете против болова на које се, како је давно признао, навукао.

"Узео сам их и осјећао се боље него што сам се икад осјећао. Имао сам велики проблем с таблетама и алкохолом те нисам могао да престанем да их узимам", рекао је.

Ишао је на одвикавање од зависности од лијека викодина, а у интервјуу који је дао познатом Ларију Кингу рекао је да се на таблете против болова навукао како "не би пио онолико колико је пио до тада".

Неколико пута се пријављивао на одвикавање.

"Био сам у Пријатељима од своје 24. до 34. године. Био сам у том балону славе. Нас шесторо смо у то вријеме били свуда. Из перспективе других чинило се да имам све. Мени је то био јако усамљени период јер сам се борио с алкохолизмом. Имао сам тај проблем и прије Пријатеља, али то је болест која напредује", рекао је.

На годишњицу завршетка серије, Пери је на свом профилу на Инстаграму окачио фотографију из лимузине на којој је са осталим "пријатељима".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана