Holivud ga je zaboravio: Posljednji film snimio je prije 10 godina

Agencije
Holivud ga je zaboravio: Posljednji film snimio je prije 10 godina

Najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u kultnoj seriji "Prijatelji", Metju Peri danas slavi svoj 50. rođendan, a čini se da je posljednjih godina Holivud na ovog sjajnog glumca zaboravio.

Posljednjih godina mediji su više izvještavali o njegovoj borbi sa zavisnošću od alkohola i narkotika, nego o njegovim ulogama. Fotografi su prošlog mjeseca slavnog glumca, koji je tokom snimanja serije "Prijatelji" samo po epizodi zarađivao po milion dolara, snimili sa velikim ožiljkom na licu, a prošle godine je proveo tri mjeseca u bolnici zbog problema sa crijevima.

Peri, koji je četiri puta nominovan za nagradu Emi, nikada nije ni skrivao svoju borbu sa depresijom i zavisnošću.

Posljednji film snimio je prije punih 10 godina, a u nekoj seriji posljednji put se pojavio prije dvije godine.

Takođe, iako se posljednjih mjeseci sve više priča o mogućem nastavku "Prijatelja", Peri je odavno rekao da ne bi želio da učestvuje u nastavku.

"Imao sam tu noćnu moru koja se ponavlja, ne šalim se. Nekada imam noćnu moru da ponovo snimamo 'Prijatelje' i da nikoga nije briga. Snimimo cijelu seriju, vratimo se i nikoga to ne zanima. Ako me pitaju da snimam, ja ću da odbijem. Otišli smo na vrhuncu slave, ne možemo to da nadmašimo", rekao je on za Veniti fer.

Početkom godine objavio je da su ga izbacili sa odvikavanja, a nakon što su ga fanovi zasuli porukama, on im je odgovorio:

"Polako ljudi, riječ je samo o jednom sastanku. Vratio sam se na odvikavanje gdje pripadam".

U junu prošle godine na društvenim mrežama je napisao da je u bolnici proveo tri mjeseca, a njegov portparol je nakon toga objasnio da je bio na operaciji zbog perforacije crijeva.

"Zahvalan je na brizi i moli za privatnost tokom oporavka", dodao je njegov portparol.

Peri je otvoreno za medije govorio i da se tokom snimanja serije "Prijatelji" borio sa zavisnošću od alkohola i droga.

Situacija se pogoršala kada se povredio tokom vožnje džet-skija. Tada su mu ljekari prepisali jake tablete protiv bolova na koje se, kako je davno priznao, navukao.

"Uzeo sam ih i osjećao se bolje nego što sam se ikad osjećao. Imao sam veliki problem s tabletama i alkoholom te nisam mogao da prestanem da ih uzimam", rekao je.

Išao je na odvikavanje od zavisnosti od lijeka vikodina, a u intervjuu koji je dao poznatom Lariju Kingu rekao je da se na tablete protiv bolova navukao kako "ne bi pio onoliko koliko je pio do tada".

Nekoliko puta se prijavljivao na odvikavanje.

"Bio sam u Prijateljima od svoje 24. do 34. godine. Bio sam u tom balonu slave. Nas šestoro smo u to vrijeme bili svuda. Iz perspektive drugih činilo se da imam sve. Meni je to bio jako usamljeni period jer sam se borio s alkoholizmom. Imao sam taj problem i prije Prijatelja, ali to je bolest koja napreduje", rekao je.

Na godišnjicu završetka serije, Peri je na svom profilu na Instagramu okačio fotografiju iz limuzine na kojoj je sa ostalim "prijateljima".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana