„Хладно пиво“ и пријатељи пјесмом послали поруку: И ово ће проћи

ГС
„Хладно пиво“ и пријатељи пјесмом послали поруку: И ово ће проћи

Загреб - Бенд „Хладно пиво“  заједно са пријатељима објавио  је нову пјесму под називом „Ово ће проћи“, којом су послали поруку свима да је ово вријеме које треба да издржимо јер све ће проћи.

Како су навели, ова пјесма на неки начин говори о томе како ништа не треба да узимамо здраво за готово, јер се све олако преокрене и у сљедећем тренутку може бити другачије.

Текст за пјесму и музику написао је Миле Кекин, а пројекат је завршио Денис Мујаџић.

- Због ситуације у којој се до сада нитко од нас није никад нашао, Миле је пред себе поставио највећи изазов до сада - снимити и видео за ову пјесму на даљину – навели су из „Хладног пива“.

Група се осврнула и на све догађаје који су се дешавали у протеклих мјесец дана, а везани су за пандемију вируса корона и за земљотрес који је током прошлог мјесеца потресао Загреб.

- Ноћ прије написао сам пјесму о овој неукусној шали од времена у којем живимо. Тад ме морила само корона. Рефрен ми не излази из главе. Враћамо се у напукли стан. Наврат нанос трпамо прње у гепек и крећемо. Тамо на селу се бацам на довршавање те нове пјесме. Гитара ми није стала у ауто, али сам срећом понио лаптоп и микрофон па снимам по први пута самог себе. Урлам толико гласно да клинци имају проблема пратити наставу на трећем. Фали ми нешто. Не! Фали ми неко. Фале ми људи. Фали ми пуно гласова да ме увјере да је тај рефрен истинит. Зовем све које знам да ми сниме тај рефрен мобителима, прво сусједа Шемсу 69 из Бркова, Еду Маајку, зовем Сашу из ТБФ-а, старог другара Голуба из „Гоблина“, „Дубиозу“, Шарана из  „Штука“, Амиру Медуњанин коју не познајем, али ми се чини скроз ок, зовем Џибонија, знанственика Игора Рудана чији  сам велики фан, зовем Шпрајца, Сокија из „Елвис Џексона“, Рамба Амадеуса, Иванку Мазуркијевић и Мрлета из „Лета“ 3, Реми, Војка В и наравно зовем и моје момке из „Пива“ и сви, ама баш сви до једног, пристају да ми понове једино што сад желимо чути - да ће и ово једном проћи – испричао је фронтмен састава Миле Кекин.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана