„Hladno pivo“ i prijatelji pjesmom poslali poruku: I ovo će proći

GS
„Hladno pivo“ i prijatelji pjesmom poslali poruku: I ovo će proći

Zagreb - Bend „Hladno pivo“  zajedno sa prijateljima objavio  je novu pjesmu pod nazivom „Ovo će proći“, kojom su poslali poruku svima da je ovo vrijeme koje treba da izdržimo jer sve će proći.

Kako su naveli, ova pjesma na neki način govori o tome kako ništa ne treba da uzimamo zdravo za gotovo, jer se sve olako preokrene i u sljedećem trenutku može biti drugačije.

Tekst za pjesmu i muziku napisao je Mile Kekin, a projekat je završio Denis Mujadžić.

- Zbog situacije u kojoj se do sada nitko od nas nije nikad našao, Mile je pred sebe postavio najveći izazov do sada - snimiti i video za ovu pjesmu na daljinu – naveli su iz „Hladnog piva“.

Grupa se osvrnula i na sve događaje koji su se dešavali u proteklih mjesec dana, a vezani su za pandemiju virusa korona i za zemljotres koji je tokom prošlog mjeseca potresao Zagreb.

- Noć prije napisao sam pjesmu o ovoj neukusnoj šali od vremena u kojem živimo. Tad me morila samo korona. Refren mi ne izlazi iz glave. Vraćamo se u napukli stan. Navrat nanos trpamo prnje u gepek i krećemo. Tamo na selu se bacam na dovršavanje te nove pjesme. Gitara mi nije stala u auto, ali sam srećom ponio laptop i mikrofon pa snimam po prvi puta samog sebe. Urlam toliko glasno da klinci imaju problema pratiti nastavu na trećem. Fali mi nešto. Ne! Fali mi neko. Fale mi ljudi. Fali mi puno glasova da me uvjere da je taj refren istinit. Zovem sve koje znam da mi snime taj refren mobitelima, prvo susjeda Šemsu 69 iz Brkova, Edu Maajku, zovem Sašu iz TBF-a, starog drugara Goluba iz „Goblina“, „Dubiozu“, Šarana iz  „Štuka“, Amiru Medunjanin koju ne poznajem, ali mi se čini skroz ok, zovem Džibonija, znanstvenika Igora Rudana čiji  sam veliki fan, zovem Šprajca, Sokija iz „Elvis Džeksona“, Ramba Amadeusa, Ivanku Mazurkijević i Mrleta iz „Leta“ 3, Remi, Vojka V i naravno zovem i moje momke iz „Piva“ i svi, ama baš svi do jednog, pristaju da mi ponove jedino što sad želimo čuti - da će i ovo jednom proći – ispričao je frontmen sastava Mile Kekin.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana