Хари Стајлс неће глумити принца Ерика

Агенције
Хари Стајлс неће глумити принца Ерика

Већ неко вријеме се помиње филм “Мала сирена”, и потенцијалне улоге које би глумци могли да глуме у овом римејку анимираног “Дизнијевог” остварења. Недавно је објављено да ће пјевач Хари Стајлс да глуми принца Ерика, али он је одбио ту улогу.

Познати пјевач разочарао је фанове када се прочула вијест да је одбио да глуми принца Ерика у новом филму о “Малој сирени”. Он се неће појавити поред Аријел у “Дизнијевом” новом филму и та вијест је растужила његове обожаваоце.

Након вијести да ће Хали Бејли играти Аријел у новом римејку, почеле су да круже гласине ко би могао да глуми принца Ерика.

Иако је објављено да је Хари званично причи за снимање филма, магазин “Пипл” је објавио да је он ипак одустао од филма, и и даље није познато ко је у преговорима за ову улогу.

Млада глумица Хали Бејли недавно је изјавила да осјећа као да сања и да је презахвална због указане прилике да глуми сирену.

Она је додала да не обраћа пажњу на негативне коментаре и да ће дати све од себе да изнесе ову улогу онако како треба јер има утисак да ради једну велику ствар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана