Hari Stajls neće glumiti princa Erika

Agencije
Hari Stajls neće glumiti princa Erika

Već neko vrijeme se pominje film “Mala sirena”, i potencijalne uloge koje bi glumci mogli da glume u ovom rimejku animiranog “Diznijevog” ostvarenja. Nedavno je objavljeno da će pjevač Hari Stajls da glumi princa Erika, ali on je odbio tu ulogu.

Poznati pjevač razočarao je fanove kada se pročula vijest da je odbio da glumi princa Erika u novom filmu o “Maloj sireni”. On se neće pojaviti pored Arijel u “Diznijevom” novom filmu i ta vijest je rastužila njegove obožavaoce.

Nakon vijesti da će Hali Bejli igrati Arijel u novom rimejku, počele su da kruže glasine ko bi mogao da glumi princa Erika.

Iako je objavljeno da je Hari zvanično priči za snimanje filma, magazin “Pipl” je objavio da je on ipak odustao od filma, i i dalje nije poznato ko je u pregovorima za ovu ulogu.

Mlada glumica Hali Bejli nedavno je izjavila da osjeća kao da sanja i da je prezahvalna zbog ukazane prilike da glumi sirenu.

Ona je dodala da ne obraća pažnju na negativne komentare i da će dati sve od sebe da iznese ovu ulogu onako kako treba jer ima utisak da radi jednu veliku stvar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana