Халид Бешлић у Граду Сунца

Г.С.
Халид Бешлић у Граду Сунца

Легенда народне музике, Халид Бешлић, овог љета приредиће ноћ за памћење за све Требињце и госте на добро познатој локацији најбољег провода, у Граду Сунца.

На његове хитове не остају имуне ни старије ни млађе генерације. У преко 40 година успјешне каријере освојио је срца многих.

Требиње ће имати прилику да буде дио љетног спектакла у Граду Сунца, гдје ће Халид Бешлић по први пут у каријери наступити 27. јула 2024.

Уз добро познате хитове као што су Романија, Ја без тебе не могу да живим, Миљацка, Први пољубац и многе друг, искрене емоције какве само он може приредити сигурно неће изостати.

Карте су у продаји преко onilne платформе www.kupikartu.ba  , као и на локалним продајним мјестима као што су билетарница у Граду Сунца,  у продавницама Swissolin  и хотелу SL Industry у Требињу.

Све информације можете добити на телефон 065000909.

Цијене карата у претпродаји су:

ПАРТЕР ЗОНА: зона иза VIP зоне. Цијена карте у претпродаји по особи је 15КМ. 

VIP ЗОНА: зона иза VIP exclusive зоне која подразумијева посебан улаз, мјесто за високим барским столом као и услугу конобара. Цијена карата у претпродаји 40КМ. Број мјеста за столом је 4-6 особа.

VIP EXCLUSIVE ЗОНА:  зона која подразумијева првих 5 редова од бине. Ова зона подразумијева посебан улаз, мјесто за високим барским столом као и услугу конобара.  Цијена карата у претпродаји је 80КМ. Број мјеста за столом је 4-6 особа.

НАПОМЕНА: цијене карата у претпродаји важе за одређен контигент карата и након њихове распродаје, цијене карата ће бити увећане.

Ваш Travel 4 Fun

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана